OVER ONS

WIJ VERZORGEN O.A. SAILING, TRAINING, WORK OUT & VERGADERSESSIES


En die 'wij'* zijn een team van professionele trainers, coaches en schippers. De samenstelling is op basis van behoefte (programma) en beschikbaarheid. Het geheel staat onder leiding van ondergetekende, verantwoordelijk voor het schip de 'Danser' en de bedrijven BedauxNautique (Sailing Leisure Business) en Permissie (Consultancy & Coaching).


Actief aan de slag op de Zuiderzee, de Wadden of de Noordzee! Schuimkoppen trotseren met vrienden, collega’s of zelfs familie. Motiveringssessie of 'gewoon' een vergadering. Ook bieden wij zeiltrainingen en managementtrainingen op maat. Zeilen is ‘het' middel om te werken aan teambuilding. 


De 'Danser' is een belevenis op zich! Geschikt voor Working-out sessies, incentives, team building meetings, trainingen en relatiemanagement. Wij kunnen een programma op maat samenstellen. Deze uitzonderlijke ervaring zal structureel bijdragen aan team-building. Ook 'gewoon' vergaderen is op het schip 'ongewoon', daardoor bijzonder en effectief! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of programmavoorstel:   mr.vandermolen@gmail.com  of  info@bedauxnautique.nl* Marcel van der Molen  (sailer, consultant, business coach)

Working out dag: Aankomst haven van het historische havenplaatsje Enkhuizen tussen 9.00 & 9.30 (Prima verbinding met openbaar vervoer, het treinstation ligt aan de haven). Schippers/team meeting 10.00 uur (instructies & plan van de dag onder het genot van kopje koffie/thee). Taakverdeling en voorschriften/ procedure ivm met veiligheid. 10.30 uur vertrek uit de haven, het ruime sop richting Hindelopen, Den Oever/Texel of Stavoren. Het eerste uur vooral ook aandacht voor de nautische aspecten van het varen (mens, materiaal en natuur). Tijdens actieve tocht ook ruimte voor interventies en werk/vergader sessies in de kapiteinshut of op het dek. Daarnaast vooral ook genieten van de natuur, rust en ruimte. De mobieltjes staan allemaal uit! Zeilen strak zetten en bijstellen (De Danser is uitgerust met 2 masten en 4 zeilen). Trotseren van golven, wind en koers houden.  Aangekomen in een van de havenplaatsen tijd voor lunch (op het schip of in een van haven cafés). Voorkeur natuurlijk een lekker visje.  Korte wandeling in de haven en/of over de dijk en uiteindelijk weer vertrek terug naar terug naar de haven van Enkhuizen. Tijdens deze terugtocht een actieve invulling van de uitkomsten van de ochtend. Concrete doelstellingen & actiepunten zijn essentieel als onderdeel van de 'working-out'. Commitment tijdens de tocht is cruciaal. Ook op het water heb je te maken met wisselende en onverwachte omstandigheden, daar is een bepaalde wijze van handelen belangrijk. Bij aankomst in de haven tijd voor een borrel en gezellig napraten over de zeiltocht. Eventueel nog een afsluitend etentje rond de klok van 19.00 uur in de haven'.